Suomessa tehdään paljon hyvää, mutta sen vaikutusta yhteiskuntaan on ollut vaikea mitata. Ovatko lahjoitetut tai liiketoiminnalla ansaitut eurot aidosti parantaneet ihmisten elämää? Miten mallintaa ja todentaa toiminnan yhteiskunnallinen vaikuttavuus? Onko vaikuttavuuden mittaaminen yli päätään oleellista, ja miten sitä pitäisi tehdä tulevaisuudessa?

Näihin kysymyksiin on haettu vastauksia Hyvän Mitta -hankkeessa. Tervetuloa hankkeen päätösseminaariin 26.11. klo 12.30 – 15.30 Helsinkiin Kulttuuritehdas Korjaamolle.Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kanssa töitä tekeville ja asiasta kiinnostuneille. Varaa paikkasi ilmoittautumalla lomakkeella tämän sivun lopussa.

HUOM! Seminaari on täynnä. Voit ilmoittautua jonopaikalle sivun lopussa olevalla lomakkella.

Tapahtumapaikkana toimii Kulttuuritehdas Korjaamon Vaunusali osoitteessa Töölönkatu 51, 00250 Helsinki. Tila on esteetön. Aloitamme klo 12.30, iltapäivä päättyy noin klo 15.30.

Seminaarin avaa kulttuuri- ja tiedeministeri Hanna Kosonen. Muita puhujia ovat muun muassa professori Arto O. Salonen, Me-säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord, Motiva Oy:n toimitusjohtaja Vesa Silfver sekä norjalaisen vaikuttavuustoimija Wilstarin johtaja Marcus Bleasdale. Esittelemme tietenkin myös Hyvän Mitan tuloksia ja työkaluja, sekä mukana olleiden hankkeiden vaikuttavuutta.

Seminaarin ohjelma: Ohjelma Hyvän Mitta 26.11.19

Lisätietoja:

Katja Anoschkin

Hankepäällikkö, Hyvän Mitta

katja.anoschkin@arvoliitto.fi