Hyvän mitta on käynnistänyt osaamisen kehittämiskokonaisuuden, jonka tavoitteena on edistää vaikuttavuustoimijoiden vaikuttavuuden viestintää. Tutkimme, kehitämme, pilotoimme ja koulutamme vaikuttavuuden viestintää videoilla. Miten vaikuttavuuden parantamiseen tähtäävä mallinnus, sitä tukeva data ja vaikuttavuudesta kerrottu tarina saadaan esille – niin että näkyy, kuuluu ja tuntuu?

Osallistu kyselyyn vaikuttavuuden viestinnästä ja videoviestinnästä

Oletko positiivista yhteiskunnallista vaikuttavuutta tavoittelevan ja tuottavan organisaation (=vaikuttavuustoimija) johtaja tai viestinnästä / kehittämisestä vastaava henkilö? ​Vastaa kyselyymme!

Kysely on laadittu niin, että voit sen täyttämisen aikana pohtia oman organisaatiosi vaikuttavuusviestinnän tilaa ja saada ideoita sen kehittämiseen. Autat myös koko vaikuttavuustoimijoiden yhteisöä kehittämään vaikuttavuusviestintää.

Vastaamalla voit voittaa myös vaikuttavuuden mallinnuksen ja viestinnän valmennuspäivän organisaatiollesi (arvo 2 000 €)!  Kyselyä kannattaa jakaa oman organisaation sisällä – tietoa yhteiseksi hyväksi kertyy näin enemmän, ja teidän mahdollisuutenne voittaa kasvaa.

Klikkaa kyselyyn tästä

Tule mukaan kehittämisyhteisöön!

Osaamista yhteiskunnallisen vaikuttavuuden viestinnästä videoin ja vaikuttavista videoista kehitetään yhdessä online-yhteisössä. Toivotamme yhteisöön tervetulleeksi kaikki, joita kiinnostaa vaikuttavuudesta viestiminen, ja videoviestintä. Tervetuloa kehittämään ja kehittymään kanssamme Facebook-ryhmään Vaikuttavuutta videoilla – Osaamisen kehittämisen yhteisö!

Millaista tarinaa teidän datanne kertoo?

Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arvioinnin ja todentamisen keskeinen tehtävä on kehittää organisaation toimintaa yhä vaikuttavammaksi. Miten tulosdata ja vaikuttavuusraportit saadaan sitten osaksi organisaation johtamista ja viestintää? Vaikuttavuusdatan visualisointi ja vaikuttavuustarinan kertominen voivat auttaa. Kirjoitimme aiheesta blogin.

Vaikuttavuusvideo – kokonaisuudesta vastaa yhteistyössä Hyvän mitan kanssa AIknow Agency Oy ja Kreatos Films Osuuskunta.

 

Lisätietoja:

Katja Anoschkin, hankepäällikkö, Hyvän Mitta

katja.anoschkin@arvoliitto.fi

 

Aino Elina Muhonen, vaikuttavuustuottaja, AIknow Agency

aino@aiknow.fi